Mikäli olet unohtanut meiltä tilaamasi palvelun pääkäyttäjätunnuksen tai salasanan, niin voit palauttaa sen automaattisesti tästä linkistä.

Jos et saa palautettua tunnuksia automaattisesti, niin vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja lähetämme sinulle uudet tunnukset palvelun käyttöön. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät sivustomme yritysesittely -sivulta.

Sähköpostiosoitteiden salasanat voidaan tarvittaessa palauttaa palvelun pääkäyttäjätunnuksilla palveluhallinnan kautta. Emme palauta palvelusopimukseen kuuluvien yksittäisten sähköpostilaatikoiden salasanoja asiakaspalvelun kautta.

Jos sähköpostilaatikon salasana on unohtunut, niin tulee ensisijaisesti olla yhteydessä henkilöön tai tahoon, joka vastaa palvelun hallinnoinnista eli tekninen, laskutus tai hallinnollinen yhteyshenkilö, jolla on palvelun pääkäyttäjätunnus.

Julkaisujärjestelmien (WordPress, Joomla tmv.) salasanat ovat myös palautettavissa, mutta näiden palautuksissa tulee olla ensisijaisesti yhteydessä nettisivujen tekijään tai ylläpitäjään. Jos tämä ei ole mahdollista, niin palautus onnistuu myös asiakaspalvelumme kautta, mutta tämä kustantaa vähintään tunnin asiantuntijatyön eli 100e (alv 0%)

Asiakas on aina itse vastuussa palvelintilaan asennetun julkaisujärjestelmän hallinnoinnista, ylläpidosta ja päivittämisestä.