1. Valitkaa puhelimen sovellusvalikosta Gmail.

2. Painakaa yläreunasta (vasemmalta) kolmea viivaa:

3. Painakaa nykyisen tilin (yleensä @gmail.com) vieressä olevaa pientä nuolta:

4. Valitkaa Lisää tili:

5. Jos IMAP ei näy, niin valitkaa + Lisää tili:

6. Suosittelemme käyttämään IMAP-tiliä, joten valitkaa Oma(IMAP):

7. Kirjoittakaa sähköpostiosoite, jonka haluatte lisätä puhelimeen:

8. Kirjoittakaa tämän sähköpostiosoitteen salasana:

9. Saapuvan postin palvelimeksi määritelkää mail1.sigmatic.fi:

10. Lähtevän postin palvelimeksi määritelkää mail1.sigmatic.fi (eli sama kuin saapuvan postin palvelimessa):

11. Tämän jälkeen voitte vielä määritellä nimen joka näkyy sähköposteissa. Painakaa Seuraava, ja sähköpostilaatikko on lisätty puhelimeen: