Ohje päivittyy

Tälle sivulle on koottu linkkejä ohjeisiin palveluiden siirtyessä uudelle alustalle. Uusien palveluiden käyttöönotto vaatii sinulta erilaisia toimia riippuen käyttämistäsi palveluista.

Toimintaohjeet sähköpostipalvelimien vaihtuessa

Sähköpostipalvelimien vaihtuessa tulee sähköpostitilin salasana määrittää uudelleen. Sähköpostien palvelinosoite ja webmailin kirjautumisosoite vaihtuvat. Webmailiin säilötyt osoitekirjat tulee kopioida itse vanhasta palvelusta uuteen. Lisäksi jos hallinnoit itse verkkotunnuksesi nimipalvelimia, tulee sinun ohjata liikenne uudelleen.

Tarkemmat ohjeet löydät artikkelista: Toimintaohjeet sähköpostipalvelimien vaihtuessa.

Nimipalveluiden (DNS) muutokset palvelun siirrossa

Mikäli ylläpidät verkkotunnuksesi nimipalvelinasetuksia itse, tulee asetuksiin määrittää uuden palvelun osoitteet sähköpostien, sivustoliikenteen ja mahdollisten muiden ohjausten osalta.

Tarkemmat ohjeet nimipalveluiden ohjauksista löydät artikkelista: Nimipalveluiden (DNS) muutokset palvelun siirrossa.