Miksi muutos tehdään?
– Sigmatic-alusta on elinkaarensa päässä. Haluamme parantaa palveluamme, lisätä helppokäyttöisyyttä ja alustan tietoturvaa sekä lisätä uusia ominaisuuksia asiakkaidemme käyttöön.

En voi / halua itse siirtää loppuasiakkaitani, teettekö sen puolestani?
– Suosittelemme siirtämään asiakkuudet itse, jotta voit itse päättää jälleenmyyjäpaketin resurssien jakautumisen haluamallasi tavalla asiakkaillesi. Lisäksi voit varmistaa, että sivut toimivat uudella alustalla ennen niiden julkaisua. Omatoiminen siirtyminen on mahdollista 3.4 – 30.4. välillä.

Mikäli et halua itse siirtää palveluitasi, siirrämme ne puolestasi ja valitsemme nykyisten palveluidesi perusteella sopivimman paketin.

Miten käy jälleenmyyntiprovisioiden?
– Uuden paketoinnin hinnoittelu on huomattavasti edullisempi, eikä provisioita enää makseta.

Asiakkaani maksaa nyt laskut itse, miten laskutus tai palvelumalli muuttuu?
– Asiakas saa jatkossakin laskut Telia Inmics-Nebula Oy:ltä, mikäli et halua siirtää asiakkuutta jälleenmyyjätilin alle. Uudessa mallissa jälleenmyyjä hoitaa omien loppuasiakkaidensa laskutuksen ja tukipalvelun.

Siirrämme kaikki sellaiset loppuasiakkaat, jotka maksavat laskunsa itse loppuasiakkaiden palvelun piiriin. Jos haluat ne oman jälleenmyyntitilisi alle, niin sinun täytyy siirtää asiakkaat oman jälleenmyyjätilisi alle uudella alustalla. Samalla loppuasiakkaan vanhat palvelut täytyy irtisanoa – muuten ne siirtyy toukokuun migraatiossa. Lähetämme vielä 3.4. mennessä tarkemmat ohjeet siirtoprosessiin, kun jälleenmyyjien verkkokauppa aukeaa.

Miten uusi alusta on parempi?

Pääset helposti käyttämään palvelujen hallintaa ykien tunnuksien avulla. Alusta sisältää helposti asennettavan WordPressin ja esiasennetun optiointityökalun (AccelerateWP) sekä laajan valikoiman asennettavia sovelluksia.

Pystyt myös määrittämään itse asiakkaasi paketin ominaisuudet ja resurssirajat (jälleenmyyjäpakettisi puitteissa). Lisäksi voit rekisteröidä verkkotunnuksia loppuasiakkaasi nimiin ja hallinnoida nimipalveluita keskitetysti.

Uuden alustan ominaisuudet ja hinnasto

Jälleenmyyjän S-paketti 1 kpl / 39,00 € / kk (alv 0%)

• Levytila 10 Gt
  • Liikenne 200 Gt / kk
  • 10 tiliä
  • Ilmaiset TLS-varmenteet (cPanelin Autossl)
  • 10 ilmaista verkkotunnusta (.fi)
  • FTP-tilit, rajaton määrä
  • Sähköpostitilien enimmäismäärä rajaton
  • Sähköpostilistojen enimmäismäärä rajaton
  • SQL-tietokantojen enimmäismäärä rajaton
  • Aliverkkotunnukset, rajaton määrä
  • Varmuuskopiot kerran päivässä
  • 12 kk jatkuva määräaikainen tilaus

Jälleenmyyjän M-paketti 1 kpl / 84,00 € / kk (alv 0%)

• Levytila 50 Gt
  • Liikenne 900 Gt / kk
  • 30 tiliä
  • Ilmaiset TLS-varmenteet (cPanelin Autossl)
  • 30 ilmaista verkkotunnusta (.fi)
  • FTP-tilit, rajaton määrä
  • Sähköpostitilien enimmäismäärä rajaton
  • Sähköpostilistojen enimmäismäärä rajaton
  • SQL-tietokantojen enimmäismäärä rajaton
  • Aliverkkotunnukset, rajaton määrä
  • Varmuuskopiot kerran päivässä
  • 12 kk jatkuva määräaikainen tilaus

Jälleenmyyjän XL-paketti 1 kpl / 179,00 € / kk (alv 0%)

• Levytila 120 Gt
  • Liikenne 2000 Gt / kk
  • 80 tiliä
  • Ilmaiset TLS-varmenteet (cPanelin Autossl)
  • 80 ilmaista verkkotunnusta (.fi)
  • FTP-tilit, rajaton määrä
  • Sähköpostitilien enimmäismäärä rajaton
  • Sähköpostilistojen enimmäismäärä rajaton
  • SQL-tietokantojen enimmäismäärä rajaton
  • Aliverkkotunnukset, rajaton määrä
  • Varmuuskopiot kerran päivässä
  • 12 kk jatkuva määräaikainen tilaus