Ohje päivittyy

Mikäli ylläpidät verkkotunnuksesi nimipalvelinasetuksia itse, tulee asetuksiin määrittää uuden palvelun osoitteet sähköpostien, sivustoliikenteen ja mahdollisten muiden ohjausten osalta. Vaihdon ajankohta ja tarkka osoite (IP-/palvelinosoite) tiedotetaan teille erikseen sähköpostitse. Saat tiedon ajankohdasta noin 2 viikkoa ennen migraatiopäivää ja palvelinosoitteet migraatiota edeltävänä päivänä. Huomioithan, että nimipalvelinmuutokset vievät aikaa jopa vuorokauden verran.

TTL-arvo 3600 tai palveluntarjoajasi oletusarvo.

Sivustoliikenne

@ IN A 77.86.252.XXX (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
www IN CNAME domain.tld (vaihda domain.tld tilalle verkkotunnuksesi)

Sähköposti

@ IN MX 10 xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
webmail IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
mail IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)

SPF-tietue käyttäessäsi pelkkää uuden palvelun sähköpostia:

@ IN TXT
v=spf1 +a +mx include:spf.teliahosting.com ~all

DKIM-allekirjoitusta varten sinun tulee hakea generoitu koodi cPanelista: Zone manager > manage. Koodi asetetaan tietueeseen:

default._domainkey IN TXT koodi (korvaa 'koodi' cPanelista haetulla koodilla)

Muut oletusohjaukset

Oletuksena palvelualustallamme on käytössä lisäksi seuraavat ohjaukset:

ftp IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
whm IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
webdisk IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
cpanel IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
cpcontacts IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)
cpcalendars IN CNAME xxxx.teliahosting.com (tarkista tarkka osoite saamastasi viestistä)