Voitte muuttaa sähköpostilaatikon määrityksiä (salasana, roskapostisuodatus, lomavastaaja tai kopion lähetys) kirjautumalla palveluhallintaan sähköpostilaatikon tunnuksilla.Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite ja salasana on tämän salasana.

Sähköpostilaatikon levytilarajoitusta voi muuttaa vain pääkäyttäjätunnuksilla, jotka ovat lähetetty palvelun hallinnolliselle tai tekniselle yhteyshenkilölle.

Screen Shot 2015-10-15 at 12.34.22

Sähköpostilaatikon salasanan vaihtaminen

Voit määrittää sähköpostilaatikolle uuden salasanan kohdassa ”Uusi salasana”.

Screen Shot 2015-10-15 at 12.42.48

Roskapostisuodatuksen määrittäminen

Palvelimillamme käytössä oleva SpamAssasin -sähköpostisuodatin, joka vaatii käyttäjän toimesta hieman hienosäätöä ennen, kun sen saa toimimaan tehokkaasti.

Roskapostisuodatin luokittelee viestit palveluhallinnassa määritellyn pisterajan perusteella, joten alentamalla pisterajaa saadaan roskaposteja suodatettua tehokkaammin. Pisterajan alentamisessa kannattaa ottaa huomioon, että tämä jälkeen oikeita sähköpostiviestejä luokitellaan herkimmin roskapostiksi.

Mustalle listalle voidaan lisätä sähköpostiosoitteita, jotka esimerkiksi roskapostittavat jatkuvasti ja joista ei haluta vastaanottaa sähköpostia.

Tärkeitä sähköpostiosoitteita kannattaa lisätä valkoiselle listalle, jolloin niistä saapuvia sähköpostiviestejä ei luokitella roskapostiksi.

Suodattimen asetuksissa kannattaa määritellä, että roskapostiviestit arkistoidaan Roskapostit-nimiseen IMAP-kansioon, koska tällöin vältytään tärkeiden sähköpostien menettämiseltä ja viestejä voidaan selata Roskapostit-kansiosta,

Screen Shot 2015-10-15 at 12.46.22

Automaattivastaus (esimerkiksi lomavastaaja)

Automaattivastaukseen voit määrittää sähköpostiin automaattisen vastauksen, kuten esimerkiksi lomavastaajan. Voit myös määrittää automaattivastauksen erääntymään haluttuna ajankohtana esimerkiksi loman päätteeksi.

Screen Shot 2015-10-15 at 13.38.39

Kopion lähetys

Jos haluatte, että sähköpostiosoitteeseenne toimitetut viestit välitetään kopiona eteenpäin, niin voitte määrittää tähän haluamanne kohdesähköpostiosoitteet.

Screen Shot 2015-10-15 at 13.40.55