Ohessa ohjeet kuinka voi lähettää sähköpostia omalla verkkotunnuksella Gmailin kautta.

Kirjaudu sisään Googlen Gmail tilillä, johon haluatte liittää oman sähköpostilaatikon:

1

Valitkaa oikeasta yläkulmasta ”Asetukset”:

2

Valitkaa asetuksista ”Tilit ja tuonti” -> ”Lisää sähköpostiosoite”:

3

Valitkaa tili, jonka haluatte lisätä Gmailiin:

4

Määrittäkää oheiset asetukset (huomioikaa, että käyttäjätunnus on sähköpostilaatikko):

5 6

Vaaditun vahvistuskoodin saatte Webmailin kautta https://webmail.sigmatic.fi/

7

Jos salasana, käyttäjätunnus ja vahvistuskoodi oli oikein, Google lisää tilin Gmailiin ja voitte jatkossa lähettää sähköposti Gmailin kautta omalla verkkotunnuksella.

8

Tilin lisäämisen jälkeen voitte valita mitä tiliä käytetään sähköpostien lähettämiseen: