Windows 8 -käyttöjärjestelmän mukana tulee Outlook-ohjelma, jota voidaan käyttää Sigmaticin sähköpostin lukemiseen.

1. Avaa Outlook, suomenkielisessä Windows 8:ssa sen nimi on ”Sähköposti”
  2. Outlookin avauduttua liikuta hiirtä yläreunasta aloittaen kohti alareunaa,
    jolloin avautuu valikko josta valitaan Settings tai Asetukset riippuen käyttöjärjestelmän kielestä.
    Lisaa tili 1
  3. Seuraavasta valikosta valitse Tilit
    Lisää tili 2
  4. Seuraavasta valikosta valitse Lisää tili
    Lisaa tili 3
  5. Valitse tilin tyypiksi Toinen tili
    Lisaa tili 4
  6. Valitse yhteysmuodoksi Imap ja paina Yhdistä
    Lisaa tili 5
  7. Syötä ylempään kenttään koko sähköpostiosoitteesi ja alempaan kenttään salasanasi.
    Paina yhdistä
    Lisaa tili 6
  8. Syötä Outlookille sähköpostin palvelimen tiedot.
    Käyttäjänimi: koko sähköpostiosoite
    Saapuvan sähköpostin palvelin: mail1.sigmatic.fi
    Portti 143, ei SSL salausta
    Lähtevän postin palvelin: mail1.sigmatic.fi
    Portti 587, ei SSL-salausta
    Tämän jälkeen paina Yhdistä.
    Lisaa tili 7
  9. Jos kaikki asetukset olivat oikein niin tilin lisäys on valmis.