Palveluhallinta löytyy osoitteesta johon tulisi kirjautua pääkäyttäjätunnuksilla https://oma.sigmatic.fi .

Tietokantakäyttäjän salasanan voitte vaihtaa kuvan mukaiselta Tietokantakäyttäjät -välilehdeltä.

Kun määritätte tietokantakäyttäjälle uuden salasanan, pitää se käydä myös asettamassa sivuston määritystiedostoon, koska muuten sivusto ei saa yhteyttä tietokantaan.

WordPressin tapauksessa uusi salasana tulee syöttää wp-config.php tiedostoon, joka löytyy yleensä verkkotunnukselle asetetusta kotihakemistosta /public_html/

/** WordPressin käyttämän tietokannan nimi */
 define('DB_NAME', 'esmtunnus_wpkanta');

/** MySQL-tietokannan käyttäjätunnus */
 define('DB_USER', 'esmtunnus_wp');

/** MySQL-tietokannan salasana */
 define('DB_PASSWORD', 'uusi_salasana');

/** MySQL-palvelin */
 define('DB_HOST', 'mysql5.sigmatic.fi');

Tässä esimerkkitapauksessa tietokantakäyttäjä on esmtunnus_wp ja uusi salasana tulee syöttää kohtaan: ’uusi_salasana’.