(paina kuvia, suurentaaksesi niitä)

1. Valitse ylävalikoista Arkisto-valikon alta lisää tili.

1

2. Kirjoita seuraavat tiedot
Koko nimi: Nimi minkä haluat sähköpostin vastaanottajien näkevän.
Sähköpostiosoite: Sähköpostiosoitteesi.
Salasana: Salasana, jonka sähköpostiosoitteellesi olet asettanut tai jonka sähköpostiosoitteista vastuussa olevan henkilö antanut sinulle.

2
3. Saapuvan postin palvelimen asetukset
Tilin tyyppi: Suosittelemme valittavaksi IMAP-protokollan. Kuvaus: Kuvaus, jolla itse tunnistat sähköpostiosoitteen parhaiten.
Sähköpostiosoite: Sähköpostiosoitteesi.
Salasana: Salasana, joka kyseiselle sähköpostiosoitteelle on asetettu.
Paina Jatka.

3
4. Tässä näkymässä ei muuteta mitään. Mikäli ovat samanlaiset kuin kuvassa, ne ovat oikein.
4
5. Lähtevän postin palvelimen asetukset:
Kuvaus näkyy vain sähköpostiohjelman käyttäjälle ja tarkoitus on vain helpottaa omaa palvelimen tunnistamista. Kuvaukseen voi siis kirjoittaa mitä haluaa.
Lähtevän postin mail1.sigmatic.fi
Käytä vain tätä palvelinta: Tähän voidaan laittaa ruksi, mikäli käytät vain sigmaticin lähtevän postin palvelinta.
Käytä todentamista: Ota käyttöön.
Käyttäjätunnus: Sähköpostiosoitteesi.
Salasana: Salasana, joka kyseiselle sähköpostiosoitteelle on asetettu.

5
6. Tässä näet yhteenvedon asetuksista. Voit vielä varmistaa, että ne ovat oikein ja painaa ”Luo”.

6
7. Sähköpostiohjelmasi on nyt asetettu käyttämään sigmaticin sähköpostipalvelinta. Näet uudet sähköpostit ruudulla.