Sisällönhallintajärjestelmät

Sigmaticin webhotelliympäristössä voi ajaa useita erilaisia sisällönhallintajärjestelmiä (CMS, Content Management System), kuten esimerkiksi WordPress, Drupal, Joomla ja monia muita. Sisällönhallintajärjestelmien tyypillisin vaatimus on että palvelusta löytyy koodituki (esim. PHP) ja tietokanta (esim. MySQL)

Webhotelliympäristö

Kaikkiin Sigmaticin webhotellipalvelupaketteihin kuuluu oletuksena tuki PHP:lle sekä MySQL-tietokannalle. Näin ollen ympäristö sopii erinomaisesti lukuisten eri julkaisujärjestelmien alustaksi. Monet sivustot sopivat sellaisenaan webhotelliympäristöön ja sivuston nopeus on riittävä.

Toisinaan jotkut sisällönhallintajärjestelmät ja/tai näiden lisäosat voivat olla hyvin monipuolisia ja vaativat paljon suorituskykyä niin www-palvelimelta kuin myös tietokannalta. Tässä tapauksessa muiden asiakkaiden kanssa jaettu webhotelliympäristö ei välttämättä ole sopiva ratkaisu ja on syytä harkita tarvitseeko sivusto oman palvelimen tai Exclusive-webhotellin.

Oma palvelin tai Exclusive-webhotelli

Toimiiko sisällönhallintajärjestelmä hitaasti vai vaatiiko sivustonne palvelinpuolen kustomointia? Tarvitsetko tehokkaamman alustan omilla dedikoiduilla resursseilla? Ylläpitoa, valvontaa, varmuuskopiointia tai jotain muuta?

Oma palvelin (vuokra- tai virtuaalipalvelin) tai Exclusive-webhotelli tarkoittavat omaa ympäristöä ja näin ollen omia dedikoituja resursseja. Omilla dedikoiduilla resursseilla voidaan varmistaa ympäristön tuotantotehokkuus riippumatta muista käyttäjistä. Oma palvelin on saatavilla kustomoidulla asennuksella ja ylläpitopalvelulla, mutta jos webhotelli on määrityksiltään ja ominaisuuksiltaan (PHP-versio, sivustoasetukset, sähköpostit ym.) sopiva, niin tästä voidaan dedikoida oma lohko eli Exclusive-wehotelli yksinomaan asiakkaan käyttöön taaten ympäristön tehokkuus.

Exclusive-webhotellin suurin etu suhteessa omaan palvelimeen on dedikoidut resurssit webhotellin ominaisuuksilla: palvelunhallinta, kuormantasaus, sähköpostipalvelut, ylläpidetty ympäristö, valvonta, varmuuskopionti ym., jotka ovat erikseen tilattavia lisäpalveluita omalle palvelimelle. Jos puolestaan tarvitset jotain huomattavasti eksoottisempaa kuin webhotelliympäristömme määrityksiltään voi tarjota, niin suosittelemme omaa palvelinta.

Kiinnostuitko?
Webhotelli
, Virtuaalipalvelin, Vuokrapalvelin vai Exclusive-webhotelli

Comments are closed.