Sigmatic on ottanut käyttöön IPv6-osoitteet kaikissa palveluissa. IPv6-osoitteet mahdollistavat verkkoliikenteen jatkumisen myös sen jälkeen kun IPv4-osoitteet ovat loppuneet kesken ja verkkoliikenne on siirtynyt täysin IPv6-osoitteiden varaan.

IPv6-osoitteet toimivat rinnakkain IPv4-osoitteiden kanssa. IPv6-yhteyksien käyttöönotto tapahtuu Sigmaticin toimesta tai voi edellyttää asiakkaalta toimenpiteitä.

Kaikki webhotellit toimivat myös IPv6-osoitteilla. Sigmatic tekee asiakkaiden puolesta kaikki tarvittavat nimipalvelumääritykset silloin kun asiakkaan verkkotunnus on osoitettu nimipalvelimillemme. IPv6-osoitteet lisätään verkkotunnuksiin kesän 2015 aikana.

Mikäli verkkotunnus ei osoita Sigmaticin nimipalvelimille, tulee IPv6-osoitus tehdä nimipalvelimen ylläpitäjän toimesta. Tarvittavat IP-osoitteet löydätte palveluhallinnan IP-osoitteet ja nimipalvelu -toiminnosta.

Voitte tarkistaa sivustonne IPv4- ja IPv6-toimivuuden Sigmaticin palveluhallinnasta. Tämä onnistuu helpoiten valikosta ”Sivustoasetukset” ja verkkotunnuksen ”Asetukset”

Screen Shot 2016-02-23 at 12.17.38

Oheisesta kuvasta näette, että verkkotunnuksen nimipalvelumääritykset osoittavat oikein IPv4 ja IPv6-osoitteet Sigmaticin palvelimille.

Screen Shot 2016-02-23 at 12.16.01

Oheinen kuvasta näette, etteivät verkkotunnuksen nimipalvelumääritykset osoita IPv4 tai IPv6-osoitteita meidän palvelimille.

Screen Shot 2015-11-10 at 14.27.02

Lisätietoa täältä.

Kirjaudu palveluhallintaan