Office 365 Käyttöönoton yhteydessä tarvitsee verkko-osoitteelle tehdä nimipalvelumuutoksia. Nimipalveluihin voi tehdä muutoksia osoitteessa https://oma.sigmatic.fi/ ja valitsemalla kohdan ”IP-osoitteet ja nimipalvelu

365_dns_hallinta

Halutun verkko-osoitteen asetuksiin lisätään annetut DNS-asetukset.

DNS-asetukset Office 365-palvelulle ovat:

Nimi 			Tyyppi 		Osoite
@ 			TXT 		v=spf1 include:spf.protection.outlook.com -all
_sip._tls 		SRV 		100 1 443 sipdir.online.lync.com
_sipfederationtls._tcp 	SRV 		100 1 5061 sipfed.online.lync.com
autodiscover 		CNAME 		autodiscover.outlook.com
lyncdiscover 		CNAME 		webdir.online.lync.com
msoid 			CNAME 		clientconfig.microsoftonline-p.net
sip 			CNAME 		sipdir.online.lync.com

Sähköpostipalvelimet:
Nimi 	Prioriteetti 	Tyyppi 	Osoite
@ 	0 		MX	esimerkki-com.mail.protection.outlook.com

365_dns_asetukset

Lopuksi paina ”Tallenna” sivun alareunasta tallentaaksesi muutokset.